Gå till kassan!

Piercingar

Piercing (engelska för genomträngning) har funnits i en väldans massa år, närmare 5000 stycken faktiskt. Det är med andra ord en riktigt gammal form av kroppsutsmyckning som startade hos olika klaner och stammar i Sydamerika, Indonesien och Afrika. Idag används piercingar inte bara som religiösa eller kulturella symboler/utsmyckningar utan även som symbol för tillhörighet, av spirituella eller sexuella anledningar eller också, helt enkelt, för att man tycker att det är galet snyggt! 

Vi på Highcap.se gillar det här med piercingar - Oavsett av vilken anledning du/vi väljer att bära en (eller var du väljer att ha den) så är det ju jäkligt roligt med piercingar. Och som bekant gillar vi på Highcap.se roliga prylar till trevliga priser =)

Här hittar du olika typer av piercingar - Allt från tidlösa sneda barbeller till mer lyxiga och glittriga navelpiercingar. Smycka din navel med en dragkedja eller en blingad dödskalle, sätt fast ett piller på tungan eller härma Monroe med en diskret labret-piercing.
 

Underkategorier till Piercingar

Utvalda produkter i kategorin Piercingar