Gå till kassan!

Sponsring

Är du bloggare och vill bli sponsrad?

Om du som bloggare är intresserad av att prova någon av våra produkter för att sedan blogga om den har vi några grundläggande krav som din blogg måste uppfylla. 

Det absolut viktigaste är att du kan lägga in klickbara länkar i bloggen, direkt till den produkt det gäller. Det är även viktigt att din blogg är relevant för den produkt du är intresserad av. Vi är t.ex. inte intresserade att sponsra en blogg som huvudsakligen handlar om husdjur med nagelprodukter eller knivar. Slutligen måste bloggen även ha åtminstone något tusental besökare varje vecka.

Om du uppfyller kraven ovan och är intresserad av att prova och blogga om någon av våra produkter är du välkommen att kontakta oss på sponsring@highcap.se

Skriv en kort beskrivning om dig själv och din blogg och givetvis vilken produkt du är intresserad av. Glöm inte att bifoga en länk till själva bloggen. Vi läser alla mail som kommer in, men ibland får vi ganska många mail så det kan ta några dagar innan vi har möjlighet att svara. 

Observera att vi förbehåller oss rätten att välja vilka bloggare vi vill sponsra, det är alltså inte säkert att vi kommer att sponsra dig även om du uppfyller alla punkter ovan.


Tack för att du intresserar dig för våra produkter och lycka till med ditt bloggande!


Med vänliga hälsningar

Två Jonas och en Mats, Highcap.se