Gå till kassan!

Köpvillkor

Åldersgräns

Grundkravet för att få handla från Highcap.se är att du fyllt 18 år. För produkter som har en högre lagstadgad åldersgräns gäller denna. Detta är mycket ovanligt och finns i så fall angivet i produktbeskrivningen.

Garanti och reklamation

Highcap.se lämnar 1 års garanti på samtliga produkter där detta är tillämpligt. Utöver garantin gäller 2 års reklamationsrätt i enlighet med konsumentköplagen. Produkter som är undantagna från garantin är t.ex. förbrukningsprodukter (batterier etc.) samt komponenter (lasermoduler, motstånd etc.).

Om en vara skulle sluta att fungera är det viktigt att du kontaktar oss innan du skickar tillbaka den. Vi förbehåller oss sedan rätten att avgöra om varan ska repareras, ersättas med en ny vara, eller om pengarna skall återbetalas. För snabbare hantering av reklamationer blir vi glada om vi får ett foto på produkten som reklammationen gäller.

Öppet Köp

På samtliga produkter lämnas 14 dagars öppet köp i enlighet med distansavtalslagen. Öppet köp gäller oanvända produkter i obrutna förpackningar. Om du vill skicka tillbaka en vara måste du kontakta oss först. Om du ångrar ditt köp måste du fortfarande betala fraktkostnaden samt själv stå för kostnaden att returnera varan till oss. Det åligger även dig som köpare att se till att varan emballeras på ett sätt som gör att den inte skadas under transporten. Vi löser inte ut paket som skickas mot postförskott.

Leveransproblem

Highcap.se har som målsättning att alltid leverera beställda varor så snabbt som möjligt. Ibland kan tyvärr saker inträffa som gör att vi inte kan leverera på utsatt tid eller över huvud taget. Detta kan inträffa t.ex. men inte uteslutande p.g.a. fel i vårt lagersaldo, fel i våra leverantörers lagersaldo, sena eller uteblivna leveranser från våra leverantörer, förseningar i tullhantering, förseningar i postgången, sjukdom hos vår personal etc.

Highcap.se är aldrig ansvarig för kostnader som detta orsakar kunden och eventuell ersättning utgår ej med undantag för eventuell erlagd betalning som givetvis återbetalas vid utebliven leverans eller avbeställd vara.

Produktförpackningar

För att värna om miljön och för att kunna hålla så låga produktpriser och fraktpriser som möjligt så händer det att vi köper in produkter utan förpackning. Vi skickar alltid våra produkter skyddade i bubbelkuvert eller inlindade i bubbelplast.